Margot de Jong

Jouw adviseur op het secretariaat

Over mij

Wil je jouw huidige secretariaat onder de loep nemen? 

Sinds 1993 zit ik in dit mooie vak, ik ken dus als geen ander het klappen van de zweep. Als professional kan ik jouw secretariaat helpen om weer in haar kracht te komen. Ik kijk naar de onderlinge samenwerking, de werkprocessen en breng hier verbetering in aan. 

Voor de volgende zaken kun je bij mij terecht:

  • – Adviseur Secretariaat
  • – Lean op het secretariaat
  • – Moderniseren secretariaat
  • – Trainingen LEAN werken voor het secretariaat
  • – Coaching on the job

Over mij

Een effectieve en proactive werkwijze 

Ik ben Margot de Jong, woonachtig in Houten. Door mijn jarenlange ervaring als professionele managementondersteuner kan ik in korte tijd de problematiek op het secretariaat in kaart brengen. Samen met de medewerkers leg ik vervolgens de basis voor een effectieve en pro-actieve werkwijze.

Mijn opleiding in Lean Six Sigma, een methodiek om bedrijfsprocessen te verbeteren, is daarbij zeker van meerwaarde. Ik ben een groot fan van lean-werken; Doen wat er toe doet! De duurste uitspraak is ‘We doen het altijd zo’! Samen met de medewerkers onderzoek ik graag waarom het altijd zo gedaan wordt en of we het sneller, beter kortom efficiënter kunnen doen.

Als bestuurder van de NVD (Nederlandse Vereniging van Directiesecretaresses en Management-ondersteuners) volg ik de nieuwe ontwikkelingen op mijn vakgebied.

Als regiobestuurder Utrecht binnen deze vereniging werk ik met plezier mee aan scholing, informatie en een netwerk voor managementondersteuners in heel Nederland. Daarnaast organiseer ik, met mijn team, leerzame vakgerelateerde regionale bijeenkomsten.

Koffie drinken?