• 25 januari 2018
 • admin
 • 0

10 dingen waar je echt nul talent voor nodig hebt!

 • 1. Op tijd komen
 • 2. Je aan afspraken houden
 • 3. Eerlijk zijn
 • 4. Leren van kritiek
 • 5. Aardig zijn
 • 6. Nieuwe dingen proberen
 • 7. Voorbereid zijn
 • 8. Doorzetten
 • 9. Dankbaar zijn
 • 10. Geen ja-maar zeggen!

Deze bovenstaande punten kunnen zo simpel zijn, maar in de praktijk voor sommige lastig…

Mijn allergie

Weet je wat mijn grootste allergie in de praktijk is? Mensen die zeggen ‘we doen het altijd zo…!’. Hier kan ik dus echt niet tegen en gaan mijn haren recht overeind staan en mijn standaard antwoord is dan ook altijd; ‘DUS???’ Waarom is men vaak zo bang voor verandering en blijft alles bij het oude? Voor mij is het altijd een uitdaging om zaken gestroomlijnder te maken, doen wat er toe doet! Het is toch zonde van je tijd om werkzaamheden te doen waar niemand de toegevoegde waarde van inziet en het dus niet gebruikt of gedeeltelijk gebruikt. Dan kun je dus net zo goed dát deel doen wat gebruikt wordt en de rest achterwege laten, heb jij weer tijd om andere zaken op te pakken!

Mijn motto

Blijf altijd kritisch naar je eigen werkzaamheden kijken, ben ik nog wel met het goede bezig, is het niet achterhaald wat ik aan het doen ben! Dit verwijst dus heel sterk naar het ‘leaner’ werken, dit is dus één van mijn ’talent’ punten!

I LOVE IT!!!