Fietsexcursie
  • 29 maart 2017
  • admin
  • 0

Vandaag heb ik me ingeschreven voor de fietsexcursie op Vliegbasis Soesterberg d.d. 9 mei, georganiseerd door de NVD (Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen en managementondersteuners). Het is een fietstocht van circa 10 km. dus ik hoop natuurlijk wel op een beetje mooi weer!!!

Regio Utrecht duikt onder in de wereld waar koude oorlog en prachtige natuur elkaar ontmoeten. Een bijzondere en gedurfde combinatie die je niet wilt missen! Park Vliegbasis Soesterberg zit vol geheimen. Je ervaart het weidse uitzicht vanaf de landingsbaan en geniet van de bijzondere natuur. Je voelt de dreiging van de koude oorlog als je langs de militaire gebouwen fietst. Park Vliegbasis Soesterberg is een uniek gebied en een schatkamer vol verrassingen. Op de fiets ga je onder begeleiding van een gids de voormalige vliegbasis verkennen.

Netwerken!

Na deze fietstocht van ca. 10 km, eten we gezamenlijk en uiteraard is er volop ruimte om te netwerken en of te sparren met je collega-ondersteuners!

NVD

Lijkt het jou ook leuk om eens een kijkje te nemen bij de NVD, kijk eens op onze site welke activiteiten er bij jou in de buurt georganiseerd worden: www.nvdsecretaresse.nl!